Een nieuw jaar

Door Silvie Schreurs op 4 januari 2023

Het nieuwe jaar is aangebroken. Traditioneel een moment om de balans op te maken en te bepalen wat onze aandacht nodig heeft!

Het afgelopen jaar was een druk en bewogen jaar. Voor de PvdA namen nieuwe en frisse (burger)raadsleden zitting in de gemeenteraad met onze fractievoorzitter als ervaren kracht in het veld. Enthousiasme, gedrevenheid en positiviteit staan centraal staan bij ons. Wij vertellen graag het eerlijke verhaal vanuit betrokkenheid en binnen de mogelijkheden die er zijn.

Graag zien wij in 2023 vaker de MENS centraal staan. De mens als spil in ons bestaan!

We willen graag allemaal (blijven) genieten van de leuke kanten die het leven te bieden heeft. Daar heeft ieder mens recht op! Enige creativiteit is soms nodig om dit haalbaar te maken. Dat we daarin verschillen van mens tot mens weten we allemaal en dat is tot bepaalde hoogte ok. Willen we echter voorkomen dat genieten een gunst wordt en de gezondheidszorg bereikbaar blijft, is het tijd voor ACTIE. De steeds meer individualistische gedachte gaat ons hierbij niet verder helpen. Daarvoor zullen we moeten investeren in elkaar waarbij het versterken van onze sociale basis enerzijds nodig is om iedereen in zijn of haar eigen kracht te kunnen blijven zetten. Anderzijds is het van zeer groot belang dat we de ZORG gezond dienen te houden en dat we hier prioriteit aan geven. Voor ons als PvdA staat de MENS en diens gezondheid altijd centraal en zullen we in 2023 hier extra aandacht voor vragen als fractie. Aandacht die hard nodig is!!

Silvie Schreurs

Silvie Schreurs

Silvie is een creatieve denker en duizendpoot uit Grubbenvorst. Moeder van drie kinderen en in het dagelijks leven maatschappelijk werker bij Incluzio Sociale Basis. In haar vrije tijd is ze vrijwilliger bij het Sint Nicolaas comité en neemt ze plaats in de jury van het liedjeskonkoer van carnavalsvereniging GMV de Plaggenhouwers.

Meer over Silvie Schreurs