Spinning voor het goede doel

20 januari 2018

Spinning voor het goede doel

Op 19 en 20 januari werd er bij Anco lifestyle centre gefietst voor het goede doel. Ook PvdA Horst aan de Maas was daarbij aanwezig. Er werden diverse activiteiten georganiseerd zoals Spinning, één FIFA-toernooi, darts en diverse extra groepslessen. Het geld wat werd ingezameld is bestemd voor Hospice Doevenbos en Ubuntu Mundo.

Buurtzorghuis Doevenbos in Horst is een hospice waar mensen de laatste fase van hun leven kunnen doorbrengen. Tevens is er de mogelijkheid om er tijdelijk te verblijven wanneer iemand door (palliatief/terminale) ziekte meer zorg en aandacht nodig heeft dan thuis mogelijk is of wanneer de thuissituatie tijdelijk ontlast moet worden.

Ubuntu Mundo is van mening dat elk kind in de wereld uniek en speciaal is en dat ze dezelfde rechten moeten hebben op primaire behoeften, zoals gezondheidszorg, voeding en onderwijs. Het doel is om via een gericht voedingsprogramma de algemene gezondheid en de academische vaardigheden van kinderen en daarmee hun kansen en mogelijkheden in het leven te vergroten.

Twee uurtjes spinnen

pvda spinning marathonOp vrijdag kwamen Roy Bouten en Richard van der Weegen in actie. Gezamenlijk met leden van het CDA kwamen zij sportief in actie voor de twee stichtingen die het geld goed kunnen gebruiken.

Roy Bouten, die zelfs 2 uren op de spinningfiets zat, was niet geheel onbekend met het fenomeen Spinning Marathon. Samen met Anita Wagenaar en haar collega’s van Anco heeft Roy in de afgelopen jaren diverse Spinning Marathons voor het goede doel georganiseerd.

Spinnen tijdens een live optreden

Zaterdag 20 januari viel de beurt aan Jan Wijnen, Piet Berden, Marjolein Selen, Marlies Schreurs, Maria Zanders, Anita Wagenaar en een aantal van hun familieleden om op de spinningfietsen te gaan zitten. Tijdens hun uurtje werd de spinningles muzikaal begeleid door Fred Coppus, een regionale zanger die de boel goed op wist te zwepen. Ook waren er diverse leden van PvdA aanwezig om dit zestal aan te moedigen.

Al met al een geslaagd evenement, waarbij in totaal 2000 Euro voor de goede doelen werd ingezameld. Horst aan de Maas in beweging!

Doe mee!

Doe mee!

Wil jij je idealen omzetten in daden? Vind je het belangrijk om je te laten horen of ons financieel te steunen? Dat kan! Doe met ons mee en maak het verschil!

Ik doe mee