Ook stembureau op Station Horst-sevenum en in Evertsoord

Door Richard van der Weegen op 7 februari 2018

Ook stemmen op Station Horst-sevenum en in Evertsoord

Tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart zal er een mobiel stemlokaal komen op Station Horst-Sevenum en in de kern Evertsoord.

Dat heeft het college van Horst aan de Maas dinsdagavond besloten na een oproep van kandidaten Emma Dorssers en Kay Thijssen van Essentie en een motie van Richard Van der Weegen van Pvda Horst aan de Maas. Zij willen reizigers van en naar Horst-Sevenum de mogelijkheid geven om te stemmen, met als gedachte het opkomstpercentage onder met name de jongeren te verhogen.

Er zal tussen 7:00 en 9:00 uur en tussen 16:00 en 19:00 uur een mobiel stemlokaal worden neergezet op het station. In de tussenliggende uren (10:00-15:00 uur) staat het stemlokaal in Evertsoord. Daar was tot op heden nooit geen stemlokaal aanwezig.

Richard van der Weegen

Richard van der Weegen

Samen bereik je meer, ook in de politiek Samen met Denise en onze kinderen Jasper en Isabelle woon ik op een mooie plek aan de raad van Grubbenvorst. Ik werk als raadsgriffier in Cuijk. Sinds 2006 ben ik raadslid. Na 12 jaar nog altijd enthousiast over het werk in de raad. De gemeente gaat over

Meer over Richard van der Weegen