Vrouwendag Bijeenkomst

8 maart 2018, van 19:30 tot 22:30, beej Mooren | beej Mooren

Vrouwendag 2018

Wij zijn gelijkwaardig

8 Maart 2018 is het Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag stond en staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld en kent dit jaar als thema, ‘Wij zijn gelijkwaardig’. Dit jaar wordt deze Internationale Vrouwendag door 3 vrouwen van de PvdA Horst aan de Maas als startsein gebruikt voor een reeks bijeenkomsten voor en door vrouwen in Horst aan de Maas.

Anita Wagenaar: “Dit jaar trappen we af met 3 verhalen van inspirerende vrouwen, Maria Zanders, Lieke Mooren en Marleen Wijnen. Stuk voor stuk inspirerende verhalen van succes en in jezelf geloven”. De inloop bij Beej Mooren is om 19:00 uur en het programma, dat muzikaal wordt omlijst door Marion Steeghs, start om 19:30.

Wietje Selen: “Het vrouwencafé kan steeds een andere invulling hebben, denk aan muziek, late night setting, businessvrouwen of spreeksters. We proberen met de diverse thema’s diverse doelgroepen te bereiken. Niet politiek, maar inspirerend en leuk”.

De avond is openbaar, gratis en voor iedereen toegankelijk. Man of vrouw, met een mening of op zoek naar een leuke inspirerende avond.