Samen energie besparen

1 februari 2018, van 19:30 tot 21:30, Huis van de Wijk, Gebr. van Doornelaan 25 in Horst | Huis van de Wijk, Gebr. van Doornelaan 25 in Horst

Samen energie besparen

Samen onze buurt beter maken? Dat geeft energie!
Energie besparen is goed voor onze portemonnee, voor het milieu, voor de toekomst van onze planeet en dus ook voor de toekomst van onze kinderen. Dat willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Maar als we er met de hele buurt de schouders onder zetten, dan lukt het wel. In de Norbertuswijk willen wij, Jan Brouwer, Paul Coppus, Willem Faassen en Piet Berden daar onze bijdrage aan leveren.

Aan de slag

Voordat we in volle vaart aan de slag gaan, willen we jullie eerst graag informeren over onze plannen. Daarom organiseren we op donderdag 1 februari om 19.30 uur een informatiebijeenkomst in het Huis van de Wijk / de Twister. Kom je ook?

Krachten bundelen

Wij willen graag aan de slag met zonnepanelen en isolatie.

Buurkracht helpt ons daarbij.

Allereerst met een onafhankelijke energieadviseur die onderzoek gaat doen in onze buurt. Zo horen we waar onze beste besparingskansen liggen. Om je op de hoogte te houden krijgen we ook een eigen website: www.buurkracht.nl/norbertuswijk. Ga je deelnemen, dan kun je je (vrijblijvend) aanmelden en word je op de hoogte gehouden van de acties en activiteiten die wij organiseren. En je kunt ook je energieverbruik bijhouden.

Alle andere buurtbewoners gaan we ook informeren via facebook en www.norbertuswijk.nl.

Samen staan we sterker!

Als we samen optrekken kunnen we profiteren van elkaars kennis en ervaring. Samen inkopen kan bovendien een behoorlijk besparingsvoordeel opleveren. En minstens zo belangrijk: samen is het ook gewoon gezelliger en zo leren we elkaar nog beter kennen.

Enthousiast?

Meld je dan aan op www.buurkracht.nl/norbertuswijk. Wil je meer informatie of heb je nog andere vragen? Mail ons gerust via samenduurzaam@norbertuswijk.nl

We hopen je te zien op 1 februari.

 

Met energieke groet,

Jan Brouwer, Paul Coppus, Willem Faassen en Piet Berden

Energie Horst aan de Maas

Blijf op de hoogte

Ontvang ontwikkelingen en nieuwe update via e-mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.