Meetingpoint Meerlo

Door Piet Berden op 9 maart 2018, van 17:00 tot 19:00, Meerlo | Meerlo

Meetingpoint Meerlo

PvdA Horst aan de Maas is op pad met mobiele ontmoetingspunten.

Op pad in de 16 dorpen, in wijken, op pleinen, in de natuur.

Wij zijn geïnteresseerd in het verhaal van inwoners die ideeën hebben om de uitdagingen van deze tijd lokaal aan te pakken. Wij zijn overtuigd van de kracht van burgerinitiatieven en zetten ons in voor een gemeenschap waarin die kracht de ruimte krijgt en het vertrouwen.

Iedereen telt mee, dat is voor ons het allerbelangrijkst. We zijn dan ook oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en komen naar je toe voor een slim idee, een kritische noot en in ieder geval een goed gesprek.

Vrijdag 9 maart in Meerlo tussen 17:00 en 19:00 uur met Piet Berden, Piet Selen en John van Helden.

Bijen

Wilde bijen zijn belangrijk voor onze voedselvoorziening. Horst aan de Maas doet er alles aan om het leefgebied van bijen te verbeteren. Daarom zijn we als eerste gemeente in Limburg officieel erkent als ‘bij-vriendelijke gemeente’.

Ook de PvdA komt in actie voor de wilde bij. Bij onze Meetingpoints krijg je een zakje akkerrandzaad. Strooi dit zaad uit waar je wilt en draag zo bij aan een bijen oase.

Piet Berden

Piet Berden

Samenleven doe je samen, niet alleen . . . . Net als samenwerken, want ook dat wordt moeilijk als je dat alleen wilt doen. Mijn naam is Piet Berden en ik woon ruim 35 jaar met mijn gezin in de Norbertuswijk in Horst.  Samen met mijn broers en zussen ben ik opgegroeid op het boerenbedrijf

Meer over Piet Berden
Doe mee!

Doe mee!

Wil jij je idealen omzetten in daden? Vind je het belangrijk om je te laten horen of ons financieel te steunen? Dat kan! Doe met ons mee en maak het verschil!

Ik doe mee