Meetingpoint Bibliotheek Horst

Door Privé: Christel Thijssen-Hesen op 10 maart 2018, van 10:00 tot 12:00, Bibliotheek, Horst | Bibliotheek, Horst

Meetingpoint Bibliotheek Horst

PvdA Horst aan de Maas is op pad met mobiele ontmoetingspunten.

Op pad in de 16 dorpen, in wijken, op pleinen, in de natuur.

Wij zijn geïnteresseerd in het verhaal van inwoners die ideeën hebben om de uitdagingen van deze tijd lokaal aan te pakken. Wij zijn overtuigd van de kracht van burgerinitiatieven en zetten ons in voor een gemeenschap waarin die kracht de ruimte krijgt en het vertrouwen.

Iedereen telt mee, dat is voor ons het allerbelangrijkst. We zijn dan ook oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en komen naar je toe voor een slim idee, een kritische noot en in ieder geval een goed gesprek.

Zaterdag 10 maart maart bij de bibliotheek in Horst aan de Maas tussen 10:00 en 12:00 uur met Christel Thijssen-Hesen, Wietje Selen, Marjolein Selen.

Tevens besteden we extra aandacht aan de boekenweek.

 

Bijen

Wilde bijen zijn belangrijk voor onze voedselvoorziening. Horst aan de Maas doet er alles aan om het leefgebied van bijen te verbeteren. Daarom zijn we als eerste gemeente in Limburg officieel erkent als ‘bij-vriendelijke gemeente’.

Ook de PvdA komt in actie voor de wilde bij. Bij onze Meetingpoints krijg je een zakje akkerrandzaad. Strooi dit zaad uit waar je wilt en draag zo bij aan een bijen oase.

Privé: Christel Thijssen-Hesen

Privé: Christel Thijssen-Hesen

Ik ben voor omdenken, steeds op zoek naar de mogelijkheden en ieders talent Mijn naam is Christel Thijssen en ben 47 jaar. Ik ben getrouwd met Ron Thijssen. Samen hebben wij 2 kinderen, Sven en Kirstie. Ik woon in Melderslo, een dorp rijk aan verenigingsleven en veel gezelligheid. In mijn dagelijks leven werk ik al

Meer over Privé: Christel Thijssen-Hesen

Neem contact op

Laat uw informatie achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.